GENOMTÄNKT "OM OSS"-SIDA

Om oss är den sida där ni verkligen kan blomma ut och prata om er själva. Besökaren har uttryckligen bett om att få höra om er. Här kommer några uppgifter för Om oss-sidan.

Bygga förtroende

Besökaren vill få ett förtroende för er. Internet lider generellt av förtroendebrist och det gäller att ta varje tillfälle i akt att bekämpa detta. En tydlig men kortfattad historik kan visa att företaget varit med länge. Detta skapar isig förtroende. Referenser och kundexempel är annat som känns relevant här. Om det inte står direkt så iallafall med länkar. Om ni skryter, så backa upp med konkreta bevis. Är ni marknadsledande så bevisa det!

Erbjudandet i nytt ljus

Berätta vad ni gör och inte vad ni är. Berätta hur ni tänker och hur ni brukar lösa problem. Gör en kort inledning som länkar vidare till sidan som beskriver era tjänster.

Människor

Vilka är ni? För det finns seriösa människor bakom er sajt! Tala om vilka ni är, helst med foto. Eller länka till en personalsida som beskriver alla som att ansikte utåt på ett trevligt vis. Glöm inte tala om vad varje person har för roll. Det är bra att veta vem man ska söka för en viss fråga.

Bilder på verksamheten

Har ni fräscha lokaler? Är ni stora? Många anställda? Stora dyra maskiner? Visa det!

Engagemang

Engagerar ni er i något behjärtansvärt? Social verksamhet? Stöttar ni Rädda barnen? Tycker ni det är viktigt med miljön eller annat som känns bra för själen? Här är ett bra ställe att berätta det.

Samarbeten, partners logotyper

Presentera även samarbeten och partners som kan stärka ert varumärke. Visa upp branschlogotyper och emblem ni gjort er förtjänta av.

 

 

 

Kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp!

 

 

Vad säger andra om oss?