Mobilanpassad hemsida från 5 000 kr
inkl. drift och support

 

 

Två goda skäl att mobilanpassa

Idag tar många sina köpbeslut redan i mobilen. Om sajten inte fungerar bra finns risk att de letar vidare efter en konkurrent.

Google premierar responsiva sajter i sina sökresultat så saknas detta har ni helt enkelt sämre förutsättningar att synas.

Vi hjälpar er mobilanpassa

I alla våra hemsidespaket ingår mobilanpassning, drift, backup, webbhotell, e-post samt publiceringsverktyg (CMS) för att uppdatera och underhålla hemsidan.

 

Vi bjuder på ett designförslag innan ni bestämt er

Vi sätter ihop ett designförslag till er kostnadsfritt helt förutsättningslöst baserat på nuvarande sajt samt era önskemål. Tycker ni det känns rätt så går vi snabbt vidare och gör sajten klar.

 

Superenkelt att ändra hemsidan

Ni kan själva ändra utan förkunskaper eller be oss ändra. Det ingår i supporten!

 

Priser

Nedan finner ni prislista på våra olika paket. Vi är alltid flexibla och erbjuder även andra lösningar för att bygga en hemsida som passar just ert företag och er budget. Vi har självklart även e-handel!
Just nu bjuder vi på första årsavgiften!

 • Hemsida Mini
  fr. 5 900 kr** 5 000 kr* För den mindre sajten
  • Drift 329 kr/mån
  • Just nu 0 kr/mån första året
 • Hemsida Std
  fr. 7 900 kr** 7 500 kr* För de flesta behov
  • Drift 495 kr/mån
  • Just nu 0 kr/mån första året
 • Hemsida Pro
  fr. 15 000 kr** 10 000 kr* För krävande sajter
  • Drift 995 kr/mån
  • Just nu 0 kr/mån första året

*) Projektkostnaden för mobilanpassning i den här kampanjen är ett fastpris baserat på er befinlig sajt.

**) Normalt varierar projektkostnaden beroende på design eller specialfunktioner.

Vad säger andra om oss?

Vi är väldigt nöjda med RMIT som leverantör. Vi har lagt flera projekt hos dem genom åren.

De levererar en sammantaget bra produkt och hjälper oss när vi inte vet vad vi vill ha.

Dan Andersson, STC Hiss

Vi har haft hemsida hos RMIT i minst 10 år.

Plattformen är enkel att förstå och lätt att arbeta med. Supporten är proffsig och lättillgänglig via mail eller telefon. De hjälper till med design av sidan samt tog fram en ny logga till oss. Vi är mycket nöjda över att kunna ha en proffsig hemsida till ett bra pris och kan varmt rekommendera RMIT.

Mats Hallström - Carma & CO

RMIT har byggt vår hemsida och sköter uppdateringar och underhåll. Funkar kanonsmidigt och optimeringen blir suverän. Görnöjda med lösningen som passar oss ypperligt.

Michael Ekberg - MIAB Bokföring

Vår webbsida är viktig för oss eftersom det är vårt enda komminikationsverktyg vi har utöver våra personliga kontakter. RMIT Interactive har under alla år varit mycket professionella och hjälpsamma i alla frågor som uppkommit gällande webb och till viss del övrig IT. Vi rekomenderar varmt RMIT och deras IT-verktyg och tjänster.

Peter hultqvist - VD, Galepo

RMIT Interactive webbyrå har verkligen en personlig service! Ett exempel: under en semesterperiod fick jag ett problem. De löste det det snabbt fast de var utomlands. Det kallar jag service. RMIT som skapat vår hemsida har vi bara goda vitsord att framföra: Servicvänlig - Kompetent med god kunskap - Idérik inget uppdrag för svårt. Därför kan vi varmt rekomendera dem till andra som funderar på ny hemsida.

Morgan Lundh LKB AB

Vi på Hälsostudion har anlitat RMIT sedan 2009 och har bara de bästa erfarenheterna, RMIT stora styrka är den personliga, otroligt snabba och alltid tillgängliga supporten på telefon och mail. 

Även om vi själva i stort sett utför alla ändringar i verktyget så dyker det upp frågor som behöver ett snabbt svar. Verktyget är otroligt användarvänligt, i vårt fall är de flera i personalen som hantera olika områden på sidan, något som spar oss tid och ser till att vi hela tiden har rätt information live!

Thommy Henningsson

Vi har jobbat med RMIT Interactive i ca 15 år och är väldigt nöjda. Vi är inte så kunniga och intresserade av datorer därför har det varit nödvändigt för oss att ha någon vi kan ringa för att få hjälp. Även tips och råd (utan att man har bett om det) när det gäller hemsida och andra sätt som får oss att synas på nätet har dom hjälpt till med. Dom har hjälpt oss att se proffsiga och moderna ut på nätet även om vi själva inte har koll. Allt till en rimlig kostnad! Har vi problem kan man också få hjälp utanför kontorstid vilket ibland har varit väldigt viktigt.

Lotta Kumlin Jonsson, VD, Var Dags Rum

Ett mycket bra och användarvänligt publiceringsverktyg kryddat med kompetent, personlig och tillgänglig support. Vi ger RMIT Interactive våra allra bästa rekommendationer.

Magnus Rowell, Human Finans