Var Dags Rum

Var Dags Rum är en inredningsbutik i centrala Stockholm som säljer stora som små inredningsdetaljer så som soffor, möbler, belysning, mattor, plädar, kuddar samt ett noga utvalt sortiment av damkläder, skor och accessoarer.

 

Åt Vardagsrum vi bland annat utvecklat ett specialskrivet bildspel på framsidan som växlar bilder på ett lite annorlunda vis. Kunden kan själv enkelt byta ut bilder. De använder även en produktkatalog för att visa upp sitt sortiment. Produktkatalog är en förenklad e-handel där man inte kan handla.

 

Var Dags Rum har varit kunder till oss ända sedan 2003. Något vi är stolta över!

 

Vi har jobbat med RMIT Interactive i ca 15 år och är väldigt nöjda. Vi är inte så kunniga och intresserade av datorer därför har det varit nödvändigt för oss att ha någon vi kan ringa för att få hjälp. Även tips och råd (utan att man har bett om det) när det gäller hemsida och andra sätt som får oss att synas på nätet har dom hjälpt till med. Dom har hjälpt oss att se proffsiga och moderna ut på nätet även om vi själva inte har koll. Allt till en rimlig kostnad! Har vi problem kan man också få hjälp utanför kontorstid vilket ibland har varit väldigt viktigt.

Lotta Kumlin Jonsson, VD, Var Dags Rum

 

Till sajten | Fler referenser

 

Fyll i så ringer vi upp för gratis rådgivning om din hemsida!

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Kontakta oss för mer information!