Skapa en länk via länkruta

Om din mall har en länkruta kan du skapa en länk på två sätt:

1. Sök efter en sida

Använd länkrutan som ett sökfält och sök efter en sidas rubrik. Du kommer få förslag i realtid och kan välja den du letar efter. Detta är nog det snabbaste sättet att hämta en länk.

2. Hämta en sida

Alternativ två är att klicka på knappen (2 i bilden ovan) och välja sida manuellt.

1. Klicka då på sidokategorin (1) eller välj någon annan kategori. Du kan välja mellan bilder, filer, sidor eller produkter.
  2. Du kan söka efter en sida/fil i sökrutorna (2)
  3. Klicka på den sida du önskar (3) och tryck sedan på knappen Infoga.

Du kan nu se att urlen till sidan eller filen finns i rutan och du kan spara.

Fyll i så ringer vi upp för gratis rådgivning om din hemsida!

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Vad säger andra om oss?