Våra tjänster

 Hemsidor

Du kan få allt från en liten hemsida till en större webbplats för humana priser. Hemsidorna är responsiva och fungerar på alla datorer, plattor och mobiler. Du kan välja att låta oss ta hand om skötseln av din sajt eller göra det själv med vårt lättanvända redigeringsverktyg.

 E-handel

Använd din hemsida som nätbutik. Du får en unik, responsiv design som fungerar på alla datorer, plattor och mobiler. Enkelt att underhålla, trygga betallösningar, rabattsystem och möjlighet att integrera till olika kassa- och affärssystem.

 

 Webbutveckling

Behöver du en skräddarsydd lösning? Vi har byggt många speciallösningar, stora som små genom åren som passar långtgående krav på nätet. Vi tittar tillsammans på dina idéer och behov och föreslår en lösning.

 

 

 Sökmotoroptimering

Alla våra lösningar är självklart sökmotor-vänliga, det ingår i plattformen. Vi kan även hjälpa till att optimera din sajt löpande. Vi analyserar och justerar din sajt för att få så bra placering som möjligt.

 

 

Internetmarknadsföring 

Vill du få riktig fart på marknadsföringen via nätet är annonsering vi Google AdWords, sociala medier eller banners t ex ett utmärkt sätt. Vi hjälper dig med analys, planering och administration.

 Webbmaster

Tycker du att allt som "har med data" att göra är krångligt eller har ont om tid kan vi vara din personliga webmaster. Du skickar oss materialet och vi sköter uppdateringar och ändringar åt dig.

 

Kontakta oss för mer information!

 

 

 

Vad säger andra om oss?