Internet-marknadsföring

Det finns mängder med metoder för att marknadsföra sig på Internet. En del är bättre än andra och långt ifrån alla passar kanske just dig och din verksamhet. Vi hjälper dig med tips och råd.

Sökmotormarknadsföring - AdWords

Vanligaste är sponsrade länkar på Google, kallat AdWords. För viss verksamhet är detta extremt effektivt och lönsamt. Du har ett antal annonser som länkar till erbjudanden på din sajt, bestämmer exakt för vilka sökord den ska visas på Google och bestämmer hur mycket du vill betala. Ju mer du betalar desto mer besökare får du.

 

Det som gör det hela mer komplicerat är att du kan optimera och därmed få "rabatt" av Google för hög kvalité.

 

Vi hjälper dig administrera och optimera dina Google-kampanjer. Du betalar oss en fast konsultavgift på 650 kr/mån (motsvarar ca 30 - 40 min arbete) och bestämmer sedan själv hur mycket du vill spendera till Google. 

Sociala medier

Positionera ditt företag på Google Maps, utnyttja möjligheten med kundrecentioner via Google+, annonsera på blocket, kör en tävling på facebook, få ut kampanjfilmer eller instruktionsfilmer på Youtube. Listan kan göras lång. Vi hjälper dig med det mesta.

Affiliatemarknadsföring

Ett intressant koncept som i vissa fall kan vara mycket effektivt. Du samarbetar med ett affiliatenätverk där ditt erbjudande eller banner visas på en mängd relevanta bloggar, portaler och vanliga sajter men du betalar endast när någon faktiskt köper av dig. Din betalning sprids sedan ut i nätverket till de sajtägare som letat upp din kund. Det låter komplicerat men principen är enkel. 

Sökmotoroptimering (SEO)

Under rätt förutsättningar mycket kostnadseffektivt. Vi anpassar din sajt så den syns bra på rätt sökord i den vanliga söklistan på Google. Läs detaljerad beskrivning under egen rubrik.

 

 

 

Fyll i så ringer vi upp för gratis rådgivning om din hemsida!

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Kontakta oss för mer information!

 

 

Vad säger andra om oss?