Din webmaster

  • Spara tid och pengar
  • Ring in eller e-posta material
  • Vi uppdaterar åt dig

 

Ni kan enkelt redigera er hemsida med vårt användarvänliga redigeringsverktyg/uppdateringsvektyg (CMS). Men känner ni att "det där med data" är för krångligt eller att ni inte har tid så kan vi bli er personliga webmaster och sköta hemsidan åt er. Ni skickar oss det material som ni vill ha in, så hjälper vi er med det för 490 kr/tim. En normal uppdatering brukar vanligtvis ta ungefären  timme, är det bara små saker som ska ändras justerar vi självklart timdebiteringen till en halvtimme.

Professionell copywriting

Skillnaden mellan en säljande webbsajt och en icke säljande handlar mycket om texterna. Att anlita en professionell copywriter är ett engångsarbete som kan stå sig i flera år och är väl värt insatsen. Vi har väldigt bra handplockade partners på detta område. Ring och hör med oss!

Översättning

Samma som gäller för copytexter gäller så klart även för översättning till andra språk. Ska du kommunicera på tyska, franska eller ens engelska så behöver det läggas lika stor vikt vid detta som de svenska texterna. Bara för att någon har bott i Tyskland, eller ens har det som modersmål betyder att denne kan skriva säljtexter på tyska. Vi har bra kontakter även inom detta område. 

 

 

Fyll i så ringer vi upp för gratis rådgivning om din hemsida!

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Kontakta oss för mer information!

 

 

Vad säger andra om oss?