Webbyrå i Karlstad med personlig service

RMIT Interactive är en webbyrå  som startade 2003 i Göteborg, men numer finns i Karlstad i vackra Värmland.  Vi hjälper små såväl som stora företag, organisationer och föreningar runt om i hela Svergie att utveckla hemsidor så att de syns bättre på Internet.  I stort sett allt görs ju över internet och telefon idag, men har ni  vägarna förbi så kom gärna upp och hälsa på oss! Vi finns på Västra Torggatan 11 mitt i stan. 

Bra service är för oss

- Att alltid försöka ge den där extra servicen som går utanför förväntan. Fixa saker på kort varsel, svara på frågor vi egentligen inte ansvarar för, bedöma andra (inom branchen) säljares erbjudande, analysera statistik, Adwords, Facebook-annonser och allt det där. Självklart backar vi upp er till 100% med det vi faktiskt ansvarar för. Be gärna om referenser!

Enkelt att använda

Vår målsättning är att alltid skapa sajter som är enkla att använda. Vi levererar allt från små enkla, till större och mer komplexa webblösningar. Vår egenutvecklade plattform för webbpublicering och e-handel ger många fördelar:

Prisvärda lösningar

  • Du ändrar själv i sidorna med vårt sökmotorvänliga publiceringsverktyg
  • Bra och generös service
  • Mycket på köpet med färdiga system
  • Alltid sökmotorvänligt! (du syns bättre på Google)

Du behöver inte kunna "det här med data" Vi har som policy att alltid prata och förklara på din nivå.

 

Titta gärna på vår referenssida eller kontakta oss på 054-52 13 13. Du kan även fylla i formuläret nedan. Ring oss nu direkt så kan vi prata om vad du vill ha för site eller hur vi kan förbättra din nuvarande sajt.

Läs även gärna det kapitel vi skrivit i boken 100 sidor om att starta, driva och marknadsföra en butik på nätet.

 

 

 

Fyll i så ringer vi upp för gratis rådgivning om din hemsida!

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Kontakta oss för mer information!

 

 

Vad säger andra om oss?