Hemsidor lokalproducerade i Karlstad

En hemsida ska vara snygg och fungera på både på mobilen, surfplattor och datorer, därför ingår alltid unik responsiv design (mobilanpassning), drift, backup, webbhotell, e-post, publiceringsverktyg och en mycket bra support och service. Vi arbetar långsiktigt, det är därför vi har haft kvar många kunder i 20 år. Vi finns i Karlstad och Hammarö men arbetar över hela landet. Läs mer om våra system.

Glöm inte marknadsföringen när sajten är klar. Vi hjälper dig även med köpta annonser på Google Ads och Sökmotoroptimering.

Hemsida Mini

fr. 4 900 kr *

E-postadress

Fotoalbum

Svarsformulär

Google Analytics

SSL (Lets Encrypt)

Support

Läs mer

Hemsida Standard

fr. 9 900 kr *

Allt i Hemsida Mini

10 e-postadresser

Blogg/nyhetsmodul

Flera språk

Datalagring av formulärsvar

SSL (Lets Encrypt)

Support

Läs mer

Hemsida Pro

fr. 15 000 kr *

Allt i Hemsida Standard

Skräddarsydda funktioner

Intranät

Integrationer

Flera redaktörer

SSL (Lets Encrypt)

Support

Läs mer

*) Projektkostnaden kan variera beroende på webdesign eller specialfunktioner. Vi baserar projektpriset på uppskattad tidsåtgång för framtagning av design, uppbyggnad och installation av mallar/specialfunktioner.

MINI
359 kr/mån
STANDARD
595 kr/mån
PRO
1 200 kr/mån
Support över telefon och e-post
Statistik med Google Analytics
Specialanpassningar
DESIGN      
Responsiv webdesign (mobilanpassad)
Strikta skräddarsydda redigeringsmallar
Skräddarsydda administrationsmallar
Automatiskt anpassande bilder
PLUGINS      
Plugins Begränsat
Nyhetsmodul / Bloggfunktion
Fotoalbum med bildtexter och länkning 1 st 5 st Obegränsat
Bildspel / slideshow 1 st 5 st Obegränsat
Formulär till e-post 1 st 5 st Obegränsat
Personalmodul
Google Maps kartor Begränsat
Förberedd för e-handel Begränsat
Flera språk
Datumstyrda sidor
Flera administratörer
Lösenordsskyddade areor (Intranät / ÅF-inloggning)
WEBBHOTELL      
Webbhotell med e-post
E-postadresser (POP eller IMAP) 1 st 10 st 50 st eller enligt offert
Microsoft Exchange Offert Offert Offert
Office 365 Offert Offert Offert
SSL (Lets encrypt)
SEO - Sökmotoroptimering      
Massa smarta funktioner

Axplock av referenser på hemsidor

Här kan du se några av de projekt vi arbetat med. Vi har förökt sprida ut det på stora och små företag med både stor och liten budget. Be oss gärna om fler referenser! Vi är en lokal webbyrå i Karlstad och Hammarö.

Vad behöver du hjälp med?

Ring oss på 054-52 13 13 eller maila så kontaktar vi dig.

Ett SEO-vänligt publiceringsverktyg

ContentaWeb XT är en sökmotorvänlig och fullt anpassningsbar plattform för publicering. Vi skräddarsyr den med de funktioner du behöver och ger dig robusta designmallar som håller ihop även om du skulle råka göra fel, vilket låter dig fokusera på innehåll snarare än design. Dessutom arbetar vår plattform aktivt för att förbättra din synlighet på sökmotorer som Google, något som inte alla system kan erbjuda.

Skärmbild på SEO-vänligt publiceringsverktyg i Karlstad

ContentaWeb XT är webbaserat, du loggar in och underhåller sajten från vilken enhet som helst. Vi strävar efter att det ska kännas som ett ”riktigt program” snarare än en webbtjänst för att det ska bli mer användarvänligt.

Skärmbild på lättanvänt publiceringsverktyg, enklare än Wordpress

Med strikta skräddarsydda mallar kan du redigera sidorna utan risk att designen blir förstörd. Texten hamnar alltid på rätt plats och bilderna blir alltid i rätt storlek. Vill du ha full frihet kan du istället använda en fri mall och kan då göra din egen layout.

Ändra själv, enklare än Wordpress. Webbyrå i Karlstad

Du känner igen dig från andra program du är van vid.

Enklare än Wordpress

Du bygger enkelt upp sajtens menystruktur med dra-och-släpp. Släpp en meny på en annan och du har gjort en undermeny. Högerklicka för att lägga till en ny, byta namn eller andra ändringar.

Personal eller persongalleri

Presentera anställda med bild och information på ett enkelt sätt. Ingen begränsning i antalet personer eller avdelningar som kan läggas upp. Utseendet kan göra i stort sett hur som helst.

Fotoalbum och bildspel

Lägg upp ett obegränsat antal fotoalbum och presentera dem antingen som ett galleri eller någon form av bildspel. Med lite skräddarsydd utveckling kan vi skapa väldigt kreativa bildspel som innehåller både animeringar och texter. Du kan även knyta ett bildspel till en produktdatabas för att t.ex. visa upp nyheter från webbutiken.

Nyheter eller blogg

Fullständig blogg med tidningskänsla eller en enkel nyhetsräknare på framsidan med små notiser. Dina behov avgör.

E-handel längre fram?

ContentaWeb XT är alltid förberett för e-handel. Du behöver inte skapa en ny sajt om du i framtiden vill börja med e-handel. Omvänt är du i din webshop inte begränsad med vilken typ av information du kan presentera. Du kan integrera inloggning mellan e-handel och intranät/extranät för att få en kundinloggning eller återförsäljarinloggning med separata prislistor.

Flexibitet

Ambitionen med webbplatsen brukar växa med tiden, därför ska du välja en plattform som är flexibel. Det är enkelt att i efterhand koppla på allt från fullskalig ehandel och betalningsmoduler till enklare saker som bildspel, interaktiva kartor, menysystem, formulär, kalendrar o.s.v. Ring oss och fråga. Vid små ändringar eller vid en mindre utveckling av sajten kan vi ibland låta det ingå i supportavtalet istället för att debitera timtid.