Lättanvänd och prisvärd E-handel i Karlstad

E-handel - Webbyrå för dina behov

Vi erbjuder en mycket anpassningsbar och sökmotorvänlig e-handelsplattform med säkra betalningsalternativ (t.ex. Klarna), rabattsystem och möjlighet att integrera med olika kassa- och affärssystem. Våra e-handelspaket inkluderar responsiv design för mobilanpassning, drift, säkerhetskopiering, webbhotell, databas (MS-SQL), e-post och publiceringsverktyg. Läs mer om våra system.

Glöm inte marknadsföringen när butiken är klar. Vi hjälper dig med köpta annonser på Google Ads och Sökmotoroptimering. Vi är en webbyrå i Karlstad och Hammarö men arbetar över hela landet.

Produktkatalog

fr. 7 900 kr *

Produktdisplay utan köpknapp

Förberedd för ehandel

Allt från Hemsida Standard

Google Analytics

Support

Läs mer

E-handel Bas

fr. 9 900 kr *

Allt i Produktkatalog

Komplett e-handel

Produktvarianter

Kampanjer

Kampanjer

Extrafält för lagring av data

Betalningsmoduler (t.ex. Klarna)

Läs mer

E-handel Pro

fr. 16 000 kr *

Allt i E-handel Bas

Kopplingar till affärssystem (t.ex. Fortnox, Pyramid)

Återförsäljarlogin

Flera prislistor

Skräddarsydda anpassade funktioner

Läs mer

*) Projektkostnad kan variera beroende på webdesign eller specialfunktioner. Vi baserar projektpriset på uppskattad tidsåtgång för framtagning av design, uppbyggnad och installation av mallar/specialfunktioner.

Ta betalt med Klarna
Ta betalt med Dibs
Ta betalt med Paypal
Ta betalt med Svea
Integrera med ES kassasystem
Integrera med Fortnox
Katalog
695 kr/m
STANDARD
795 kr/m
PRO
1 400 kr/m
Antal artiklar 500 st 500 st Obegränsat
Analytics Enkel Enkel Avancerat
Fri support på telefon, chatt, e-post
Komplett ehandel
Återförsäljar/kundlogin
Flera språk
Skräddarsydda funktioner Enkel Enkel Avancerat
DESIGN      
Professionell webdesign
Responsiv webdesign (mobilanpassad)
Strikta skräddarsydda redigeringsmallar
Skräddarsydda administrationsmallar
Automatiskt anpassande bilder
Sökmotorvänlig design
INTEGRATION      
Google Analytics Basic
Google Analytics Avancerat
Klarna
Svea
Fortnox
Pyramid
Andra integrationer Offert Offert Offert

Axplock av referenser på E-handel

Vi har gjort många shoppar genom åren för både stora och små företag. Vi bygger alltid mobilanpassat och i de fall där du önskar så är det alltid enkelt att ändra och uppdatera själv. Vi arbetar både lokalt i Karlstad och Hammarö och över hela Skandinavien.

Vad behöver du hjälp med?

Ring oss på 054-52 13 13 eller maila så kontaktar vi dig.

Ett SEO-vänligt e-handelssystem

ContentaWeb XT E-handel är ett sökmotorvänligt och anpassningsbart publiceringsverktyg. Eftersom det är helt integrerat med ContentaWeb XT behöver du inte kompromissa med vanliga webbplatsfunktioner eller ha två olika sajter.

Flexibilitet – för fri layout och skräddarsydda funktioner

Både designen och funktion är flexibelt. Vi skräddarsyr efter dina önskemål. Det är inte ovanligt att e-handelssystem är väldigt hårt styrda mot mallar, som kanske inte alls stämmer med dina önskemål. Så är det inte med ContentaWeb XT. Skräddarsytt låter dyrt men behöver det inte vara det eftersom systemet är så pass flexibelt.

Skräddarsy plattformen exakt efter dina behov. Gärna lokalt då vi är en webbyrå med e-handel i Karlstad och Hammarö.

Smidigt användargränssnitt

Precis som resten av ContentaWeb XT känns e-handelsmodulen mer som ett riktigt program än en webbtjänst. Datalistor och information laddas in succesivt för att minska väntetider, du kan enkelt och snabbt söka (filter) för att hitta bland produkter och kunder och får bra överblick med antingen datalista eller bildvisning. Även om det är ett stort antal produkter.

Lättanvänt ehandelssystem i Karlstad

Överblick för produktvyn. Kategorierna (1) visar antalet produkter inom parentes. Du kan markera och dra-och-släppa valda produkter (3) till en kategori. Växla enkelt mellan tumnaglar, listor, språk med mera (2).

Sälj dina varor på nätet från Karlstad

Samma produktvy men som lista istället. Filtrera snabbt listan i realtid (2) för att söka fram rätt produkt. Alla fält är sökbara.

Prislistor

Snabbaste sättet att manuellt redigera pris är via prislistmodulen. Den fungerar i princip som Excel. Du klickar och ändrar direkt och hoppar mellan raderna med piltangenterna eller Enter-knappen. När du är klar klickar du på spara-knappen en gång så sparas alla ändringar samtidigt. Du kan även ändra priserna med en formel, t.ex. höja priset på samtliga varor med 10 % öka med viss summa. Självklart kommer du även åt priserna via produktkortet. Du kan även ändra pris enbart på filtrerade produkter, t.ex. alla som börjar på "WA-" i artikelnummerserien.

Det vanligaste är dock att man läser in prisfiler från återförsäljare eller affärssystemet. Eller varför inte låter detta ske automatiskt. Du kan även exportera prisfiler till återförsäljare eller t.ex. till Google Shopping eller Prisjakt.

Lokal webbyrå i Karlstad

Du kan ha ett obegränsat antal prislistor. Vanligast är dock att man har en standardlista och en för återförsäljare. Återförsäljaren måste då logga in sig för att få del av sin prislista. Du kan låta vissa produkter enbart listas i t.ex återförsäljarlistan. Då blir de inte tillgängliga för andra.

Produktkortet

Dubbelklickar du på en produkt får du upp ett produktkort. Här når du allt som är relevant för den valda produkten. Som synes i bilden har du flera prislistor och flera språk. Du har hela 50 odefinierade fält som kan användas för att skräddarsy en lösning som passar din verksamhet. Dessa kan du sätta med textfält, kryssrutor, listor o.s.v. Allt för att det ska bli snabbjobbat för dig.

Lokal ehandelsleverantör i Karlstad

Flikarna (1) ger dig mycket information samlat på ett ställe. Du kan nyttja skräddarsydda mallar för varje enskild produkt om det krävs (2) och arbeta med varianter (3).

E-handel

Skräddarsydda extrafält kan vara listor, kryssrutor eller annat.

Filmer och annan Rich Media

Extrafält och långtexten kan innehålla allt från filmklipp på Youtube till pdf-länkar, flashfilmer eller annat kreativt.

Beställningar och kundregister

Beställningar lagras i databasen som inkommande, behandlade och makulerade. Det är lätt att få ett effektivt arbetsflöde. Du får direkt reda på om en order är betald och redo att skickas. Leveransbesked kan skickas ut automatiskt. Du kan även generera faktura, följesedel eller en plocklista med bild för att underlätta packningen.

Starta ehandel idag

Varje kund har sitt eget kundkort där du får en sammanfattning av adressuppgifter och orderhistorik. Det går att skräddarsy rapporter, som att t.ex. plocka ut mailadresser till alla kunder som beställt de senaste sex månaderna för mer än 1 000 kr.

Kampanjer och spårning

Kör en eller flera parallella kampanjer. Du sätter ett startdatum och ett slutdatum och kan sedan lägga in utvalda produkter för en prissänkning. Anger du en formelomräkning så kommer varje varas kampanjpris räknas ut automatiskt som förslag, men du kan manuellt snygga till priserna så det ser fint ut.

Med en kampanjkod kan du låta kunden låsa upp kampanjen med en kupongkod. Det är ett utmärkt sätt att mäta en annons effekt. I annonsen skriver du att de ska ange t.ex. ”GP01” så vet du att alla beställningar med den koden kommer från just den annonsen.

För online-kampanjer kan du knyta ett så kallat affiliate-id till en länk på en banner, och därmed se på varje enskild order från vilken sajt kunden kom.

Stor grafisk frihet

ContentaWeb XT som sådant är väldigt öppet för snabba skräddarsydda lösningar och anpassning av olika designmallar. Som redan nämnt ovan kan du ha obegränsat med mallar för både sidor, kategorier och produkter. I exemplet nedan kan du sätta en flik på valfria produkter där du väljer färg och text. Detta är ett exempel på en liten skräddarsydd funktion.

Skräddarsy din webbutik Vi kan anpassa i princip allt