Case Studies: Axplock av skräddarsydda projekt

Systemutveckling: Humanfinans behövde ett webbaserat system för att samla in och hantera låneansökningar. Vi utvecklade en plattform som idag sparar dem enormt mycket tid och har gjort det möjligt att skala upp verksamheten.

3D-utveckling:Tapetonnet behövde ha 3 000 fotorealistiska interiörbilder som visade hela tapetsortimentet. Vi tog fram en lösning som lät ett avancerat 3D-program ansluta till webbutikens databas och hämta bredd och mönsterpass, montera tapeten korrekt i ett virtuellt rum och sedan automatiskt rendera en miljöbild. Lägg märket till att tapetens färg påverkar det övriga rummets färgton korrekt.

Systemutveckling: Trania Metall behövde ett kassasystem för att hantera inlämning av material för att kunna redovisa siffror och statistik korrekt. Vi tog fram en lösning som fungerar både i kassan och i mobilen.

3D-utveckling:Gaveldekor behövde 800 fotorealistiska miljöbilder på olika lister till sin webbutik. De hade alla profiler digitalt men inget mer. Vi tog fram en lösning som uppfyllde behovet.

Systemutveckling: Moelven behövde ett system för att tanka och registrera truckar. De ville se statistik och i en portal som kunde styras centralt. Vi tog tillsammans med samarbetspartner Värmskogs Automationsteknik fram en lösning.

Systemutveckling:Vi har tagit fram hela utbildningsportalen åt Utbildningskraft som utbildar tusentals elever varje år. All försäljning och redovisning, allt kursmaterial och alla examinationsprov. Automatisk rättning och utfärdande av certifikat med validering via qr-kod samt hela kundregistret.

Prata med oss om webb och marknadsföring!

Vi arbetar nära våra kunder och söker alltid en långsiktig relation. Vi har flertalet kunder som vi jobbat med i över 20 år.